maanantai 13. helmikuuta 2012

Näin se kaikki alkoi...

Aloitin sitten pitämään blogia omasta harrastuksestani. Olen aina halunnut perustaa blogin mutta ei ole aina ollut niin aikaa sen perustamiseen. Harrastan myös musiikkia sekä käsitöitä mutta eniten tällä hetkellä sydäntäni lähellä ovat kaikki mini jutut :) Ensimmäinen nukkekoti löytyi vanhasta telvisiokaapista. Siskoni sen entisöi minulle :)


Loikkasin sitten harrastuksessani heti isompaan projektiin. Seuraavaksi kaappiin piti tehdä vielä yksi hylly taso lisää. Se tehtiin pienikuvioisesta lattialevystä :) ja mahdollisille portaille jätettiin tilaa. 
Seuraavana olikin sitten seinien värin päätös, maalaus vai tapetointi. Halusin tehdä nukketalosta sisustukseltaan vähän vanhemman. Siitä tulisi mummola :) joten löysin Sinooperista aivan vanhan tapetin näköistä lahjapaperia. Sitten piti aloittaa vain tapetointi joka ei niin hienosti aina sujunut. Yritin liimata peperia seiniin liisterillä, mutta koska lahjapaperi oli ohutta niin se ruttaantui täysin eikä suoristunut kuivuttuaankaan. Ei voinut muuta kuin keksiä jotain muuta. Siihen hätään en keksinyt muuta keinoa kuin valokuvateipit joilla valokuvat saa albumiin. Vaikka tuntui heppoiselta idealta niin toimi itseasiassa todella hyvin. Paperi tarttui hyvin kiinni ja ei mennyt ruttuun. Tässä kuvaa keskeneräisestä tapetointiprojektista. :)


Talossa on kolme kerrosta. Ylinnä on makuukamari, seuraavassa kerroksessa tupakeittö ja alinna sekatavarakauppa. Halusin yrittää asentaa sähköt taloon koska kerrokset ovat aika pimeät. Löysin Funtoy liikkeestä muuntajan sekä katkaisimen ja pistorasian mihin valot yhdistetään. Ja sähköistys sujui yllättävän helposti. Harmittaa että en aina huomannut ottaa alkuvaiheen tapahtumista valokuvia. :( 




Talon asukkaat :)

Kävin 2011 kesällä Lahden nukketalomessuilla ja sieltä mukaan tarttui mm. huonekaluja ja paljon ideoita :)



Tässä kuvia keskeneräisestä sekatavarakaupasta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti